top of page
  • David

infoblad Rumst 2023 - Sheela Farm

Bijgewerkt op: 15 okt. 2023


Lokale producent in de kijker:

Sheela Farm

Plaatselijk geteelde of geproduceerde producten zetten we maar al te graag in de kijker! Met ons Goe Grief-label promoten we de korte keten: zowel producenten als handelaars kunnen zich aansluiten bij het label. Door het label zijn de producten meteen herkenbaar bij handelaars, op marktjes ne op evenementen.


We lichten graag iedere week één van de Goe Grief'ers uit, starende met SheelaFarm.


SheelaFarm is gespecialiseerd in de duurzame fok van landbouwhuisdieren waaronder Schotse hooglanders en Engelse texelaars. De dieren groeien op in de buitenlucht en blijven zolang als nodig bij hun moeder waardoor ze een sterk immuunsysteem verkijgen. Nadien kunnen de dieren rekenen op veevoeder van topkwaliteit afkomstig van hun eigen, lokaal geteelde gewassen. Door de eigen, ecologische veevoederwinning kunnen ze de beste kwaliteit garanderen voor hun dieren met zo weinig mogelijk impact op onze planeet! bovenop de verkoop van de landbouwdieren kan je bij SheelaFarm ook terecht voor lokaal lams- en rundsvlees.


Naast het vleesaanbod hebben ze ook heel wat kippen die eitjes leggen in de mobiele kippenstal. Deze stal verplaatst, zodat de kippen regelmatig in een nieuwe omgeving zijn en er geen puntvervuiling ontstaat. De kippen lopen vrij rond op het domein, en leggen hun eitjes in de stal. Deze worden verkocht in een aantal verkooppunten in de buurt. Ze maken van de eitjes ook heerlijke advocaat!


Zin om eens te proven van SheelaFarm?

Bij AsterX dranken (Boom, Waarloos) kan je hun eitjes en advocaat aankopen. Bij Keurslager De Roeck (Reet) en bij 't Boke (Reet) vind je hun eitjes terug. De Carrefour in Reet verkoopt naast de advocaat en eitjes ook zelfgemaakte eierpasta.


Het Runds- en lamsvlees kan je aankopen op hun eigen website: sheelafarm.be/shop62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page